Kosmetisk Dermatologisk Sykepleie

3

26. september starter vi opp høstens runde av "Kosmetisk Dermatologisk Sykepleie" og vi får mange gode spørsmål om studiet, som vi har lyst til å dele med deg her og gi svar på her.
Kanskje lurer du på noe av det samme?

"Jeg jobber den 26. september og kan ikke delta på oppstartsdagen. Går det fint?"
- Ja, det går veldig fint. Vi har en digital felles oppstart hvor vi syns det er hyggelig at så mange som mulig er med, men kan man ikke delta, går det også veldig fint. Vi møtes i en lukket Facebook-gruppe hvor vi holder en livesending. Opptaket av sendingen blir liggendes i gruppen, slik at man kan se sendingen i reprise på et senere tidspunkt.

"Hvordan foregår undervisningen?"
- Undervisningen foregår i en digital undervisningsporal. Denne har du tilgang til 24/7 og du kan derfor studere akkurat når du selv vil og kan. Vi har en oppsatt studieplan og en forventet studieprogresjon, men du står veldig fritt til å disponere egen tid og studering. Nytt undervisningsmateriell legges ut i studieportalen ukentlig gjennom studietiden på 3 måneder.

"Kan jeg få hjelp og oppfølging underveis i studietiden?"
- Ja, faglærerne er tilgjengelige for deg gjennom hele studietiden og kan svare på spørsmål du har underveis.

"Er det bare nettbasert undervisning?"
- Vi møtes også til to fysiske samlinger. Ved den første samlingen har vi fokus på kosmetisk hudpleiebehandling og på den andre samlingen er det de medisinske behandlingene som står i sentrum. Samlingene er ganske intense og vi har fullt fokus på læring gjennom samlingene. Det er viktig for oss at du føler deg trygg i behandlingsteknikkene som læres, slik at du kan gå rett ut i jobb etter fullført studium.

"Jeg har sett at det tilbys dagskurs i estetiske behandlinger. Hva skiller disse kursene fra et studie hos dere?"
- Ved studiet hos oss får du all opplæringen du trenger, både i praksis og teoretisk kunnskap, og du har de aller beste forutsetninger for å lykkes i den kosmetisk-medisinske hudbransjen. Vi mener det er helt avgjørende å ha en solid forståelse for hud og behandlingene du skal jobbe med og det kan ikke læres på et-par dagers kurs. Etter fullført studium hos vil du føle deg trygg og klar til å ta fatt på det spennende arbeidet.
Etter at du har jobbet en stund, kan det kanskje friste å ta spesialiseringskurs i teknikker som du liker å jobbe med, og da kan dagskurs være løsningen.

"Kan jeg jobbe ved siden av studiet?"
- Ja det kan du! Dette er et deltidsstudie og mye av teoriundervisningen foregår digitalt, noe som gir deg stor fleksibilitet. Det er obligatorisk å gjennomføre all undervisning, men du står veldig fritt i forhold til når du gjør og fra hvor du gjør det!

 

"Hvordan foregår betalingen av studiet?"
- Du betaler 5.500,- ved registrering og den resterende studieavgiften betales over en "valgfri" periode. Ved påmelding bestemmer du selv om du ønsker å betale alt på en gang, dele avgiften i to avdrag eller om du vil delbetale over ett eller to år. Våre nedbetalingsløsninger er individuelle og rentefrie, slik at du enkelt kan velge den planen som passer best for deg og din økonomi. Studiet koster totalt 69.000,-.

 

"Har dere fortsatt ledige plasser?"
- Ja, vi har fortsatt noen ledige studieplasser, så om du har lyst til å være med, er det bare til å melde seg på.

 

"Lærer jeg det jeg trenger for å jobbe som "Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier" eller må jeg ta kurs etter studiet for å kunne jobbe med behandlingene?"
- Du lærer alt du trenger for å kunne utføre trygge, gode, profesjonelle og resultatorienterte behandlinger for kundene/pasientene dine, så her er du klar for å gå rett ut i jobb etter fullført og bestått studium. Du trenger altså ikke å ta kurs når du er ferdig.


Vi samarbeider med markedsledende aktører for å gi deg det beste studiet innen kosmetisk medisinsk hudbehandling, så hos oss er du i de tryggeste hender!

 
Du kan lese mer om studiet HER

Du kan melde deg på HER

 

Vi ønsker deg velkommen til studiestart :)