inciDerm

 

Anita Anker Eng er gründer, og eier, av firmaet inciDerm. 

Gjennom Inciderm tilbyr hun undervisning og kursing innenfor fagområdet hud; Dermatologi og Produktforståelse. All undervisning er 100% produktnøytral og kun fagfokusert. Anita har over 20 års erfaring i bransjen og brenner for faget.

Hun er en stolt hudterapeut/massasjeterapeut, som i tillegg har jobbet som selger og kursholder for ulike leverandører og som faglærer ved de største hudpleieskolene i landet gjennom veldig mange år. Anita har også jobbet i hud-klinikk og drevet sin egen, så hun har en meget variert og nyttig bakgrunn. 
Inciderm leverer også i dag Dermatologi-undervisning til flere av Hudterapeut skolene i landet. 

   

Anita Anker Eng har tatt utenlandske fordypninger i både Dermatologi og Kosmetisk kjemi, og hun holder seg hele tiden faglig oppdatert gjennom nasjonale og internasjonale fagblader og kursing, for å levere optimal og tidsaktuell undervisning/kursing. 

   

Inciderm er stolt leverandør av:

  • "Kunnskapsportalen Hudens Verden", en nettbasert medlemsportal for Hudterapeuter og Kosmetisk dermatologiske sykepleiere.
  • Hudkonsulent-utdannelsen. Kort nettbasert studie for den som ønsker en effektiv og spesifikk læring om hud, kosmetiske produkter, hudpleierutiner og salg.
  • "Sunn og Vakker Hud" Nettkurs for forbruker. Her lærer deltakeren alt om hvordan stelle sin egen hud - både fra innsiden og utstiden.

inciDerm leverer;

    logo HK.png                  Design uten navn.png

Samarbeidspartnere

 

inciDerm har flere gode samarbeidspartnere og oppdragsgivere;.  Fot og Helseakademiet Logo           


             

    
* Team Anita (Anita Sundquist, Anita Winther, Anita Anker Eng og Anita Skaug)  * Hanna Burhol - Hudterapeut og ernæringsveileder